LADDA UPP FIL Skriv ut sida Webbplatsöversikt
Header photo

Website: Under construction

Vi kommer inom kort att lansera en helt ny webbplats men ny och uppdaterad information. We will soon launch a brand new website with new and updated information.
 

 

REFERENSER

Kompetenser

När du inleder ett samarbete med KAFAB kan du vara säker på att vi hittar rätt förpackningslösning för just din produkt – och att processen löper smidigt och professionellt.

Förpackningar som säljer

För oss handlar förpackningar om mer än att bara skydda produkten. Vi vet att en genomtänkt förpackning i allra högsta grad påverkar produktens försäljningspotential. Förpackningen är ofta det första konsumenten ser. Den berättar om innehållet. Skapar nyfikenhet, känslor och behov. Viktiga faktorer som kan avgöra om en vara säljer eller ej.

Unika lösningar

Därför arbetar KAFAB alltid efter högt ställda kvalitetskrav när vi utvecklar nya förpackningslösningar. Det gäller både grafisk design, utformning och tryckkvalitet likaväl som dialogen och samarbetet med våra kunder. Vi avsätter tillräckligt med tid och resurser för att sätta oss in i din produkt och dess marknadsposition. Det är ett måste för att vi ska kunna ge dig råd och inspiration och tillsammans utveckla den bästa lösningen.

Pålitlighet och förtroende

Vi är övertygade om att ett bra och förtroendefullt samarbete är en förutsättning för en optimal förpackningslösning. Vår främsta prioritet är att uppfylla våra löften till kunderna och alltid leverera på rätt ställe, i rätt mängd och i rätt tid. Avsikten med våra samarbeten, lösningar och leveranser är att tillföra dig och din produkt ett mervärde som stärker din marknadsposition. Ett mervärde som är anledningen till att vi i dag har många kundrelationer som sträcker sig långt tillbaka i tiden.

affärsidé©

Vi utvecklar och marknadsför förpackningar i solidkartong.
Våra produkter ska tillföra kunderna större värde än kostnaderna – och samtidigt ha minimal miljöpåverkan.

MÅL

Kafab ska erbjuda högsta kvalitet, från grafisk utveckling till färdig produktionsprocess.

vision

Vår vision är att skapa mervärde för våra kunder i allt vi gör.
Genom att erbjuda en totallösning stärker vi vår position som samarbetspartner.

 

Mediegruppen